ua en ru

У Медведчука розповіли про кримінальне провадження проти одного з нардепів

У Медведчука розповіли про кримінальне провадження проти одного з нардепів У Медведчука розповіли про кримінальне провадження проти Левуса

Прокуратура Києва 2 листопада 2016 року офіційно підтвердила, що розслідування по факту кримінального злочину, передбаченого частиною другою статті 383 Кримінального кодексу України ("Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину"), з боку народного депутата України Андрія Левуса відновлено згідно з рішенням Печерського районного суду м. Києва від 19 вересня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба "Українського вибору".

В організації заявили, що представники Громадського руху "Український вибір — Право народу" в ході судового засідання призвели незаперечні докази, що свідчать про те, що Левус сфабрикував докази проти Віктора Медведчука і руху.

Крім того, наголошується, що Генеральна прокуратура України у січні 2016 року проводила досудове розслідування в рамках кримінального провадження № 42016000000000043 за фактом завідомо неправдивого повідомлення народним депутатом Левусом про вчинення злочину, поєднаного з обвинуваченням особи в особливо тяжкому злочині.