ua en ru

Магера: для покриття дефіцита бюджета на довиборах ЦВК потрібно 12,5 млн гривень

Магера: для покриття дефіцита бюджета на довиборах ЦВК потрібно 12,5 млн гривень Фото: заступник голови ЦВК Андрій Магера

Магера зазначив, що в бюджеті на 2016 рік закладено проведення виборів на 4 округах, а вони будуть проводитися на 7

Для того щоб покрити дефіцит бюджету на довиборах Центральній виборчій комісії (ЦВК) потрібно 12,5 млн гривень. Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера в ефірі телеканалу "112 Україна".

Зокрема, Магера зазначив, що в бюджеті на 2016 рік закладено проведення виборів лише на чотирьох округах, а вибори будуть проводитися на семи округах, тому виникає цей дефіцит бюджету.


"Найбільша проблема, з якою зіткнулася ЦВК, це брак коштів. Нам потрібно близько 12,5 млн грн для того, щоб покрити дефіцит бюджету на цих виборах. Я нагадаю, звідки він виник, в бюджеті на 2016 рік закладено проведення виборів лише на чотирьох округах, а ми проводимо вибори на семи округах, тому виникає цей дефіцит бюджету. Сподіваємося, що парламент його покриє", - заявив Магера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія (ЦВК) призначила проведення проміжних виборів у одномандатних виборчих округах №114 (Луганська область) і №183 (Херсонська область) на 17 липня 2016 року.