ua en ru

ЦВК призначила проміжні вибори у Раду ще в двох округах на 17 липня

ЦВК призначила проміжні вибори у Раду ще в двох округах на 17 липня Фото: Центральна виборча комісія

Висування кандидатів у народні депутати по цих округах починається з 22 травня

Центральна виборча комісія (ЦВК) призначила проведення проміжних виборів у одномандатних виборчих округах №114 (Луганська область) і №183 (Херсонська область) на 17 липня 2016 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Цвк.

"У зв'язку з достроковим припиненням за підставами і в порядку, передбачених Конституцією України і Законом України "Про статус народного депутата України", повноважень народних депутатів України Гарбуза Ю. Р. і Гордєєва А. А., обраних в одномандатних виборчих округах № 114 (Луганська область) і № 183 (Херсонська область), Комісія призначила проміжні вибори народних депутатів України в цих виборчих округах на неділю, 17 липня 2016 року", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що виборчий процес зазначених виборів починається з дня, наступного після дня опублікування цієї постанови.

Висунення кандидатів у народні депутати по цих округах починається з 22 травня 2016 року.

Нагадаємо, 16 травня Центральна виборча комісія (ЦВК) України призначила проміжні вибори народного депутата на одномандатному виборчому окрузі № 23 у Волинській області на 17 липня 2016 року.