ua en ru

Будь-яке засідання депутатів від ПР щодо позбавлення Власенка мандату буде не легітимним, - Карпунцов

Будь-яке засідання депутатів від Партії регіонів щодо позбавлення нардепа від "Батьківщини" Сергія Власенка мандату будуть не легітимними, і не будуть мати підстав позбавлення депутатів цього мандату. Про це заявив РБК-Україна перший заступник голови регламентного комітету Верховної Ради Валерій Карпунцов.

"Завтра ВР працювати не буде, тому депутати більшості, очевидно будуть збиратися поза межами парламенту. Тому таке засідання , такі збори і збір підписів однозначно будуть нелегітимними і не можуть мати ніяких юридичних наслідків. Очевидно Макеєнко як голова регламентного комітету, разом з комуністом Матвеєвим розуміють, що поставили підписи під сфальсифікованим документом про начебто рішення регламентного комітету і наразі у такий спосіб хочуть виправити справу. Але це їм не вдасться", - сказав він.

Водночас Макеєнко відмовився коментувати інформацію про завтрашні збори депутатів більшості. "Усю інформацію я зможу надати лише 4 березня під час погоджувальної ради", - сказав Макеєнко.

Читайте також: Партія регіонів збирається завтра для підписання рішення регламентного комітету по Власенку, - "Батьківщина"