ua en ru

У Львівській області поліція виявила у місцевого мешканця арсенал боєприпасів

У Львівській області поліція виявила у місцевого мешканця арсенал боєприпасів Фото: поліція (РБК-Україна)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Львівській області поліція виявила арсенал боєприпасів у місцевого мешканця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області у Facebook.

Як зазначається, правоохоронці виявили у мешканця Пустомитівського району три пістолети та боєприпаси, які він зберігав у своєму помешканні.

Повідомляється, що правоохоронці виїхали за викликом - 58-річна жінка повідомила, що її 61-річний чоловік б’є її та погрожує предметом, схожим на пістолет.

"Спочатку поліцейські припинили конфлікт між подружжям, а потім, під час огляду, виявили у помешканні три пістолета "Зоракі", магазини до них та 35 патронів калібру 9 мм з гумовими кулями, частина з яких були перероблені під бойові. Також у приміщенні були виявлені капсуль, детонатор та пакети з речовиною, схожою на вибухову", - повідомив заступник начальника поліції області Тарас Сабанюк.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі чоловік затриманий, вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

На Львівщині правоохоронці виявили три пістолети та боєприпаси, які чоловік зберігав у своєму помешканні Про те, що чол...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 9 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у трьох жителів Київської області вилучили арсенал зброї.