ua en ru

У Львові поїзд збив насмерть жінку

У Львові поїзд збив насмерть жінку Ілюстративне фото (facebook.com igor.zinkevych)

Інцидент стався вчора, 26 серпня, близько 18:00

У Львові вчора, 26 серпня, жінка загинула під колесами поїзда на залізничній станції Підзамче. Про це йдеться в повідомленні Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації на сторінці в Facebook.

Зазначається, що інцидент стався вчора, 26 серпня, близько 18:00.

"Поїзд №372 сполученням Трускавець-Могильов смертельно травмував жінку у віці 25-30 років. Затримки поїзда не було", - йдеться в повідомленні.

Особу загиблої поки не вдалося встановити. Обставини події з'ясовуються.

У Львові поїзд збив насмерть жінку

У Львові поїзд збив насмерть жінку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на залізничних переїздах і коліях "Укрзалізниці" за 7 місяців 2018 року через необережність та порушення водіями автотранспорту правил дорожнього руху сталося 44 випадки ДТП. 39 ДТП сталося на переїздах і 5 на коліях поза переїздом.

Раніше у Київській області в селі Черняхів Кагарлицького району автомобіль потрапив під потяг, в результаті чого загинули дві людини.

11 липня РБК-Україна повідомляло, що у Львові жінка загинула під колесами вантажного потяга. Співробітники поліції встановили, що під колеса локомотива потрапила жінка у віці близько 45 років. Від отриманих травм вона померла на місці події. Її особа встановлюється.