ua en ru

Лідеру миколаївського "Правого сектора" оголосили про підозру

Лідеру миколаївського "Правого сектора" оголосили про підозру Фото: Михайло Борсук

Михайло Борсук облив зеленкою голову Миколаївського порту

Прокуратура Заводського району міста Миколаєва у вівторок, 20 жовтня, оголосила про підозру лідера місцевої організації "Правого сектора" Михайлу Борсуку. Про це "Новинам-N" повідомив сам Борсук.

Борсук звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1. ст. 296 КК України - "Хуліганство". Йдеться про інцидент, що мав місце 28 липня біля управління Миколаївського морського порту. Тоді кілька людей облили зеленкою виконуючого обов'язки начальника порту Олександра Попова.

"Видно по самому змістом тексту змісту акта, що це політичне замовлення. Можливо, це замовлення чиновників, які мають від цього зиск. За всю історію зеленки в Україні це перша кримінальна справа, і його завели на мене", - заявив Борсук.

Борсук заявив, що через мобільний додаток Viber звертався до міністра внутрішніх справ Арсену Авакову, але за словами активіста, чиновник додав його в чорний список.

Нагадаємо, у вересні в Одесі міліція затримала лідера місцевої організації "Правого сектора" Сергія Стерненко і куратора осередку організації в Комінтернівському районі Руслана Демчука.