ua en ru

В Одесі міліція затримала місцевого лідера "Правого сектору"

В Одесі міліція затримала місцевого лідера "Правого сектору" Фото: лідер ПС в Одеській області Сергій Стерненко

Главу одеського осередку ПС звинувачують у викраденні депутата райради

В Одесі міліція затримала лідера місцевої організації "Правого сектора" Сергія Стерненко і куратора осередку організації в Комінтернівському районі Руслана Демчука. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник ГУМВС України в Одеській області Григорій Лорткіпанідзе.

"В рамках проведення слідчих заходів лідер Одеського Автомайдану був запрошений за повісткою до слідчого слідчого управління для оголошення підозри у вчиненні злочинів. Йому інкримінується: хуліганство й погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів. В даний час вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу. Крім того, за рішенням Приморського суду затримані лідер одеського "Правого сектору" та куратор Комінтернівського "Правого сектору" для оголошення підозри у вчиненні нападу на депутата і його викрадення. Якою буде міра запобіжного заходу для цих громадян - вирішить суд", - написав Лорткіпанідзе.

Хочу привлечь внимание общественности в связи с событиями сегодняшнего дня: В рамках проведения следственных меропри...

Posted by Giorgi Lortkipanidze on 8 сентября 2015 г.

Зазначимо, одеському лідеру "Правого сектора" закидають викрадення депутата Комінтернівської райради Сергія Щербича.

Сам Стерненко деякий час назад повідомив у своєму Facebook про те, що у нього проходить обшук.

У мене обшук.

Posted by Сергій Стерненко on 8 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в середині червня в Одесі активісти "Правого сектору", "Автомайдану", "Самооборони Одеси" і "Ради громадської безпеки" зайняли офіс обкому Комуністичної партії України (КПУ). У КПУ назвали такі дії рейдерським захопленням.