ua en ru

Кримськотатарський активіст перебуває в ізоляторі тимчасового затримання, - Смердляєв

Кримськотатарський активіст перебуває в ізоляторі тимчасового затримання, - Смердляєв Фото: Белял Аділов перебуває в ізоляторі тимчасового затримання

Сьогодні ймовірно буде обиратися запобіжний захід

Голова ЦВК Курултаю кримських татар Заїр Смедляєв заявив, що кримський татарин Белял Аділов перебуває в ізоляторі тимчасового затримання в окупованому Криму. Про це повідомив "112 Україна".

"Він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання і, скоріш за все, сьогодні буде обиратися запобіжний захід. Ніяких ілюзій не маю: якщо людину затримують в Криму, якщо він був доставлений в ізолятор, то, як правило, потім обирається запобіжний захід", - заявив Смедляєв.

За його словами, Адилову інкримінують загрозу представникові влади, нібито 15 жовтня, під час зйомок затримання так званої "Сімферопольської п'ятірки", кримськотатарський активіст погрожував поліцейським.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму, біля будівлі Верховного суду, невідомі в масках викрали кримського татарина Беляла Аділова. Нападники не представилися, вели себе агресивно. Аділов на судові засідання прийшов у якості слухача.