ua en ru

Кличко привітав українців з Днем Незалежності

Кличко привітав українців з Днем Незалежності Фото: Віталій Кличко (прес-служба)

Кличко на відео показав зміни у Києві

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем Незалежності України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вітальне відео Кличка на його сторінці у соціальній мережі Facebook.

"День народження України - незалежної, сміливої, талановитої. Країни, яка сьогодні будує своє майбутнє – у містечках, селищах і містах. Із тисяч справ, зусиль багатьох людей складається картина змін", - зазначив Кличко.

На прикладі окремих об’єктів він показав, які зміни відбулись та тривають у столиці. Зокрема, будівництво метро на Виноградар, нові садочки і школи, оновлені лікарні та пологові будинки, капітальний ремонт доріг, облаштування нового освітлення, а також популярні серед киян та туристів локації - новий пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів та київський "Монмартр" - Алею художників.

Друзі! З Днем народження України - незалежної і сильної! Всі зміни - й маленькі, й великі - залежать від кожного з нас. Від наших зусиль, нашої роботи, налаштованості не опускати рук, від небайдужості до того, що відбувається навколо. Вірте в себе! Вірте в Україну!

Опубліковано Віталієм Кличком Пʼятниця, 23 серпня 2019 р.

"Українці показали, що вміють відстоювати свою гідність, свою свободу! І продовжують це робити. Вміють працювати і люблять свою країну. Саме тому Україна переможе. Стане сильною і успішною! Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!", - звернувся до українців мер Києва.