ua en ru

У Києві відбулася акція з вимогою звільнити українських політв'язнів

У Києві відбулася акція з вимогою звільнити українських політв'язнів Фото: акція з вимогою звільнити українських політв'язнів (twitter.com-praviy_sector)

Люди вимагають прискорити звільнення українських політв'язнів

В Київі на Майдані Незалежності кілька сотень людей зібралися з вимогою прискорити звільнення українських політв'язнів. Про це повідомляє "Громадське"

Повідомляється, що учасники акції тримають портрети своїх родичів і знайомих, які зараз перебувають в ув'язненні на окупованих територіях Донбасу, а також в окупованому Росією Криму. Учасники демонстрації планують пройти маршем по центру Києва і влаштувати мітинг під кількома посольствами. Планується, що акція завершиться під офісом Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Києві.

Крім того, на акції були присутні звільнені з полону Ігор Козловський, Володимир Жемчугов і Володимир Фомічов.

У Києві відбулася акція з вимогою звільнити українських політв'язнівУ Києві відбулася акція з вимогою звільнити українських політв'язнівУ Києві відбулася акція з вимогою звільнити українських політв'язнівУ Києві відбулася акція з вимогою звільнити українських політв'язнів

Фото: акція з вимогою звільнення українських політв'язнів (hromadske.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко заявив, що міжнародне співтовариство має продовжувати тиск на Росію, щоб українські політв'язні були звільнені з полону.