ua en ru

"Київавтодор" заявив про готовність 310 одиниць техніки до снігоочисним робіт

"Київавтодор" заявив про готовність 310 одиниць техніки до снігоочисним робіт Фото: снігоприбиральна техніка

У "Київавтодорі" відзначили, що підготовлене кількість снігоприбиральної техніки становить 60% від загальної потреби

Комунальна корпорація "Київавтодор" заявила про готовність 310 одиниць снігоприбиральної техніки до зимового періоду. Про це сьогодні, 26 листопада 2015 року, у ході прямої телефонної лінії повідомив генеральний директор КК "Київавтодор" Олександр Густелев, передає кореспондент РБК-Україна.

Голова "Київавтодору" зазначив, що це кількість снігоочисної техніки становить 60% від загальної потреби.

"На сьогоднішній день у нас готове до зими 310 одиниць техніки. Порівняно з минулим роком 310 одиниць проти 270. Плюс додатково, на випадок надзвичайних ситуацій, у нас ще підготовлені договори з приватними власниками схожою дорожньої техніки, яка може бути корисна при розчищенні в умовах надзвичайних ситуацій", - сказав він.

Густелев зазначив, що таких договорів укладено на залучення 185 одиниць техніки.

"В цьому році було придбано 67 одиниць техніки. З 67 одиниць 52 - це як раз саме спецтехніка для зимового утримання", - сказав гендиректор "Київавтодору".

При цьому, що стосується протиожеледних матеріалів, то, за словами Густелева, план забезпечення ними перевиконано.

"На сьогоднішній день те, що стосується протиожеледних матеріалів - це сіль і пісок, у нас солі на сьогодні забезпечення на рівні 38 тис. тонн і 23 тис. тонн піску. По солі у нас на сьогодні 103% перевиконання по наявності. Для порівняння в минулому році в зимовий період було висипано 18 тис. тонн солі", - резюмував він.

Нагадаємо, КМДА доручила головам районів столиці підготувати снігоприбиральну техніки, у зв'язку з погіршення погодних умов.