ua en ru

Касаційний адмінсуд на період виборів переходить на особливий графік роботи

Касаційний адмінсуд на період виборів переходить на особливий графік роботи Ілюстративне фото (Андрій Коваль)

Суд працюватиме по особому графіку до проведення парламентських виборів

У п’ятницю, 24 травня, Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду у зв’язку з виборами до Верховної ради України встановив особливий режим роботи суддів та працівників секретаріату. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Верховний Суд у Facebook.

Повідомляється, що прийом документів, які пов’язані з виборчим процесом, буде не тільки у робочий час, але й у надурочний час з понеділка по четвер з 18:00 до 24:00, у п’ятницю з 16:45 до 24:00, а також у вихідні, святкові та неробочі дні з 09:00 до 24:00.

"Особливий режим роботи триватиме в Касаційному адміністративному суді до завершення виборчого процесу з проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, призначених на 21 липня 2019 року", - заявили у Верховному Суді.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні розпочалася виборча кампанія до парламенту. В Україні у п'ятницю, 24 травня, розпочинається виборча кампанія у рамках дострокових виборів до Верховної Ради.

Нагадаємо, що Рада продовжить працювати в найближчі тижні. Голова фракції БПП Артур Герасимов повідомив, що відбулась зустріч керівників і представників фракцій і груп парламенту за головуванням Андрія Парубія, на ній було оголошено чітку позицію, що Рада має повну змогу приймати закони.