ua en ru

Кабмін розгляне виділення коштів людям зі Слов'янська на придбання житла

Кабінет міністрів України розгляне можливість виділення коштів людям зі Слов'янська на придбання житла на вторинному ринку.

Кабінет міністрів України розгляне можливість виділення коштів людям зі Слов'янська на придбання житла на вторинному ринку. Про це йшла мова під час візиту прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка до Слов'янська Донецької обл., повідомив "5 канал".

Як повідомляється, Яценюк відвідав найбільш постраждалий від обстрілів район міста - район Артема, де багато будинків зруйновані потраплянням у них снарядів.

Як зазначалося, зараз вирішується питання, яким чином людям зараз повернути житло. Є варіант, що можливо поки що люди будуть жити в гуртожитку, а постраждалі будинки будуть відновлювати, а можливо людям просто виділять кошти, що вони могли купити собі квартиру на вторинному ринку.

Також Яценюк відвідав одну і шкіл, та пообіцяв, що до 1 вересня будівля буде відновлена, і діти зможуть спокійно прийти до школи.
Також прем'єр побував на залізничному вокзалі.

"Укрзалізниця" відновила шляхи сполучення. Учора 800 людей повернулися до Слов'янська, хоча ще декілька днів тому потяги йшли пусті", - заявив Яценюк.