ua en ru

Кабмін переніс співбесіду з претендентами на посаду аудитора НАБУ

Кабмін переніс співбесіду з претендентами на посаду аудитора НАБУ Фото: НАБУ

Про дату співбесіди буде повідомлено додатково

Кабінет міністрів України переніс заплановану на сьогодні, 25 травня 2017 року, співбесіду з претендентами на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро України. Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Кабінет міністрів України переніс заплановану на сьогодні, 25 травня, процедуру співбесіди з двома кандидатами на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро по урядовій квоті на прохання кандидатів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таке рішення було прийнято через неможливість провести особисту зустріч з кандидатами, що є процедурною вимогою проведення співбесіди. Про наступну дату співбесіди буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заявки на участь у конкурсі з відбору кандидатів на посаду аудитора НАБУ від Верховної Ради надіслали 9 претендентів.

Зокрема, документи надали громадянка США, адвокат Марта Борщ, громадянин Іспанії, прокурор Карлос Карстенсан, британець Найджел Браун, який вже брав участь у попередньому конкурсі і був рекомендований БПП, професор ІМО Михайло Буроменський, професор кафедри правосуддя Університету Шевченка Олександра Яновська, працівник Академії адвокатури Сергій Гончаренко, виконавчий директор Української гельсінської спілки Аркадій Бущенко.