ua en ru

Кабмін готовий зробити все для якнайшвидшого створення Антикорупційного суду, - Гройсман

Кабмін готовий зробити все для якнайшвидшого створення Антикорупційного суду, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Затримок прийняття нормативних актів уряду та фінансування бути не повинно

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про готовність зробити все для швидкого створення і фінансування Антикорупційного суду. Про це він заявив сьогодні в ході зустрічі з президентом групи Світового банку Джима Йонг Кім, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми, як уряд, все зробимо для того, щоб ніяких затримок створення, прийняття нормативних актів уряду та фінансування не було", - сказав прем'єр.

Відзначимо, 13 листопада відбулася зустріч президента групи Світового банку Джим Йонг Кіма з керівниками Національного антикорупційного бюро України та Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Кіма, що створення Антикорупційного суду в Україні є критичним.

"Наступний крок - створення незалежного вищого суду є критичним. Це частина програми співпраці з Міжнародним валютним фондом, але я хочу, щоб ви знали, з перспективи інвесторів, людей, які спостерігають за Україною, цей наступний крок абсолютно критичний", - підкреслив Кім.