ua en ru

Ізраїль масово висилає громадян Південної Кореї через коронавірус

Ізраїль масово висилає громадян Південної Кореї через коронавірус Ілюстративне фото (freepik)

Ізраїль покинули більше 600 громадян Південної Кореї

Через побоювання інфікування коронавірусом COVID-19 Ізраїль висилає з країни громадян Південної Кореї. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Anadolu.

Повідомляється, що з неділі 23 лютого Ізраїль покинули понад 600 громадян Південної Кореї на спеціальних рейсах. Більшість з них - туристи. Ще близько 800-900 осіб залишається в країні.

Раніше в Ізраїлі новим коронавірусом COVID-19 захворів чоловік, евакуйований з круїзного лайнера Diamond Princess, який стоїть на карантині в Японії. Також повідомлялося про інфікування вірусом ізраїльського посла у Китаї Цві Хейфеца, який летів одним рейсом з Тель-Авіва у Сеул з туристами з Південної Кореї.

Нагадаємо, сьогодні влада Південної Кореї повідомила про 231 новий випадок захворювання коронавірусом. Всього, станом на 24 лютого, в Південній Кореї відомо про 833 випадки інфікування, 8 осіб померли.

Також РБК-Україна повідомляло, що Південна Корея підвищила рівень небезпеки до найвищого після спалаху китайського коронавірусу нового типу в країні.