ua en ru

Ірина Мірошник представить ініціативу Save Food у Давосі

Ірина Мірошник представить ініціативу Save Food у Давосі Фото: Ірина Мірошник

Офіційний представник соціальної ініціативи ООН "Save Food" в Україні, президент Асоціації гнучкої упаковки Ірина Мірошник стане модератором панелі, присвяченій екологічній проблематиці, а також боротьбі з голодом і недоїданням на черговому Світовому комунікаційному форумі в Давосі, який відбудеться у березні 2017 року. Про це стало відомо на полях щорічного форуму WCF Davos Kyiv 2016, де Мірошник презентувала доповідь "Save Food" – стратегія win-win для суспільства та бізнесу".

У своєму виступі Мірошник підкреслила, що успішність екологічних ініціатив залежить від ефективності комунікацій всіх учасників ринку і споживачів, громадських організацій, системи освіти та державних структур.

"Стратегічні цілі нашої діяльності збігаються з цілями світової громадськості і WCF Davos Kyiv. Комунікації – це найважливіший фактор впливу на розвиток людства і необхідно активно сприяти розвитку сучасних комунікацій у всьому світі. Тому наша компанія постійно докладає зусиль для побудови нових моделей впливу на суспільство заради щасливого майбутнього", - заявила Ірина Мірошник.

На думку Мірошник, суспільство повинне прагнути до ламання усталених стереотипів у бізнес-середовищі та широкого впровадження принципів економіки замкненого циклу.

"Необхідно запобігати втратам, дбайливо ставитися до наявних ресурсів, і розраховувати на свої сили. Економити в усьому, особливо на таких ресурсах як вода, їжа, орна земля, повітря. Планета не безмежна. Якщо об'єднати зусилля всіх учасників виробництва, продажу та споживання продуктів - виграють усі. Всі, хто живе на планеті і сама планета", - акцентувала Мірошник.

Стратегічні цілі нашої діяльності збігаються з цілями світової громадськості і WCF Davos Kyiv. Комунікації – це ва...

Опубліковано Irina Mirochnik 26 вересня 2016 р.

Соціальна ініціатива ООН "Save Food" почала свою роботу в 2011 році і на сьогоднішній день об'єднує понад 600 компаній, громадських організацій та асоціацій з 35 країн світу. Цілі цієї програми – скорочення кількості харчових відходів в світі, боротьба з голодом і недоїданням, охорона навколишнього середовища.