ua en ru

Грузія порушила ще одну справу проти Саакашвілі. За перетин кордону

Грузія порушила ще одну справу проти Саакашвілі. За перетин кордону Фото: Михайло Саакашвілі, екс-президент Грузії (Віталій Носач, РБК-Україна)

Міністерство внутрішніх справ Грузії порушило ще одну справу проти колишнього президента країни Михайла Саакашвілі. Зокрема, йому інкримінують незаконний перетин державного кордону Грузії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу прокуратури Грузії.

"МВС розслідує факт незаконного перетину кордону Михайлом Саакашвілі - злочин, передбачений статтею 344 Кримінального кодексу Грузії. Всі необхідні і процесуальні слідчі дії у справі проводяться в активному режимі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, одна з найближчих соратниць Саакашвілі і член партії "Єдиний національний рух" Ека Херхеулідзе заявила, що екс-президент Грузії перебуває вже чотири дні на території країни.

"Сьогодні не перший день, коли Михайло Саакашвілі знаходиться в Тбілісі, він знаходиться в Грузії вже четвертий день, і уряд не має про це ніякої інформації", - заявила вона.

При цьому Херхеулідзе додала, що Саакашвілі знаходиться в Тбілісі і також нещодавно перебував біля Будинку уряду Грузії в самому центрі столиці.