ua en ru

Група диверсантів підірвалась на власних мінах в зоні АТО, - розвідка

Група диверсантів підірвалась на власних мінах в зоні АТО, - розвідка Фото: Дмитро Гуцуляк (uacrisis.org)

Група російських окупаційних військ підірвалася при спробі перетнути лінію розмежування

Минулої доби, у середу, 27 грудня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) група диверсантів підірвалась на власних мінах. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, минулої доби під час спроби перетнути лінію зіткнення підірвалась на власних мінах диверсійно-розвідувальна група російських окупаційних військ", - повідомив Гуцуляк.

Також, за його словами, бойовики використовують новорічне перемир’я для інтенсивного застосування диверсійно-розвідувальних груп.

Нагадаємо, раніше начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що диверсанти планують блокування доріг, осквернення пам'ятників і храмів у святкові дні. "Національна поліція має достовірну інформацію про те, що за дорученням "лідера ДНР" Захарченка створені диверсійні групи, які повинні взяти активну участь у замовних акціях в мирних регіонах країни для дестабілізації ситуації", - сказав Аброськін.