ua en ru

У Нацполіції заявили про можливі диверсії під час різдвяних свят

У Нацполіції заявили про можливі диверсії під час різдвяних свят Фото: В'ячеслав Аброськін (facebook.com arsen.avakov.1)

Планується блокування транспортних шляхів, осквернення пам'ятників, синагог і католицьких храмів

Диверсанти планують блокування доріг, осквернення пам'ятників і храмів у святкові дні, пов'язані з Різдвом 25 грудня за григоріанським календарем. Про це заявив начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Напередодні святкування католицького Різдва Національна поліція має достовірну інформацію про те, що за дорученням "лідера ДНР" Захарченко створені диверсійні групи, які повинні взяти активну участь у замовних акціях в мирних регіонах країни для дестабілізації ситуації. За легендою учасники так званих акцій "не будуть мати" ніякого відношення до терористичного угруповання "ДНР", - написав він.

За словами Аброськіна, планується блокування транспортних шляхів, особливо на західному кордоні України, осквернення пам'ятників, синагог і католицьких храмів.

"Винагороду "організатори" обіцяють дуже "щедру", якщо влаштовані провокації будуть мати громадський резонанс", - додав він.

Нагадаємо, на період святкування різдвяних та новорічних свят підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій переходять на посилений режим несення служби.