ua en ru

Гройсман і Трюдо проведуть зустріч 31 жовтня в Оттаві

Гройсман і Трюдо проведуть зустріч 31 жовтня в Оттаві Фото: Джастін Трюдо ( European Union 2017 - European Parliament)

У ході зустрічі планується обговорити співпрацю між Канадою та Україною

Прем'єр-міністри України і Канади Володимир Гройсман і Джастін Трюдо проведуть зустріч 31 жовтня в Оттаві. Про це йдеться в повідомленні на сайті прем'єра Канади.

"Прем'єр-міністр Джастін Трюдо сьогодні оголосив, що 31 жовтня зустрінеться з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом в Оттаві", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в ході зустрічі планується обговорити шляхи поглиблення співробітництва між Канадою та Україною, в тому числі через торговельні та ділові можливості, створені в рамках Угоди про зону вільної торгівлі між Канадою і Україною.

"Канада і Україна мають довгу історію дружби, створену через покоління сімейних зв'язків і загальних цінностей. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з прем'єр-міністром Гройсманом, щоб обговорити, як ми можемо працювати разом, щоб побудувати більш процвітаюче і безпечне майбутнє для наших країн", - заявив Трюдо.

Крім того, Трюдо підтвердив незмінну підтримку України, її суверенітету і територіальної цілісності з боку Канади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Угода про зону вільної торгівлі з Канадою в середньостроковій перспективі принесе в економіку України 200-300 млн доларів.