ua en ru

Гройсман закликав розслідувати інцидент між Кужель і Тетеруком

Гройсман закликав розслідувати інцидент між Кужель і Тетеруком Фото: Володимир Гройсман

Спікер наголосив на неприпустимості застосування сили

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закликав розслідувати інцидент, який стався 5 листопада між заступником голови фракції "Народний фронт" Андрієм Тетеруком і нардепом від фракції "Батьківщина" Олександрою Кужель. Про це він заявив сьогодні перед початком засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я закликаю, щоб було всебічно розслідуваний те, що вчора сталося. Європейський парламент абсолютно адекватно виходячи з того висновку, який буде зроблено, зробить відповідні висновки",- заявив Гройсман.

При цьому він також наголосив на неприпустимості застосування фізичного впливу між депутатами Верховної Ради і суспільством в цілому.

Нагадаємо, увечері 5 листопада в кулуарах Верховної Ради України сталася бійка між народним депутатом від фракції "Батьківщина" Олександрою Кужель і нардепом від "Народного фронту" Андрієм Тетеруком. У прес-службі "Батьківщини" повідомили, що Тетерук вдарив Кужель скляною пляшкою по голові. Лікарі діагностували у Кужель струс мозку.

Зазначимо, ще одна сутичка між Кужель і Тетеруком сталася 3 листопада під час виступу нардепа від "Народного фронту" з трибуни Верховної Ради.

Деякі народні депутати зажадали, щоб Тетерук склав депутатські повноваження після події. Однак Тетерук заявив, що не збирається самостійно здавати депутатський мандат через інцидент з Кужель.