ua en ru

У кулуарах Ради сталася бійка між Тетеруком і Кужель

У кулуарах Ради сталася бійка між Тетеруком і Кужель Фото: Тетерук і Кужель в Раді 3 листопада

Кужель надають медичну допомогу

В кулуарах Верховної Ради України сьогодні увечері, 5 листопада, сталася бійка між народним депутатом від фракції "Батьківщина" Олександрою Кужель і нардепом від "Народного фронту" Андрієм Тетеруком. Про це у своєму Facebook повідомив спікер парламенту Володимир Гройсман.

"На жаль, напруга в залі переросло в дуже неприємний інцидент, який стався в кулуарах парламенту. Сталася сутичка між депутатами Андрієм Тететруком та Олександрою Кужель. Яка б не була причина конфлікту, вважаю неприпустимими сутички між депутатами. Особливо, коли це чоловік і жінка. Олександрі Кужель надають медичну допомогу. Впевнений, що інцидент буде належно розслідуваний", - повідомив Гройсман.

На жаль, напруження в залі переросло у дуже неприємний інцидент, який стався у кулуарах парламенту. Відбулась сутичка мі...

Posted by Volodymyr Groysman on 5 ноября 2015 г.

Прес-секретар лідера фракції БПП Лариса Сарган повідомила, що близько Ради знаходиться три машини швидкої допомоги.

Вечер перестает быть томным. В Раде сейчас три скорые, две машины документирования и много ментов.Главные герои вечера: Тетерук, Кужель и бутылка.Все-таки психологическая реабилитация после АТО нужна

Posted by Лариса Сарган on 5 ноября 2015 г.

У прес-службі "Батьківщини" стверджують, що Тетерук вдарив Кужель скляною пляшкою по голові. Лікарі діагностували у Кужель струс мозку.

Нагадаємо, 3 листопада Олександра Кужель влаштувала бійку з Андрієм Тетеруком під час його виступу з трибуни Верховної Ради.