ua en ru

Гройсман пропонує провести в Раді день Нацполіції

Гройсман пропонує провести в Раді день Нацполіції Фото: Володимир Гройсман

Гройсман зазначив, що потрібно раціонально і ефективно визначити обсяг фінансування Нацполіції

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пропонує провести в Верховній Раді України день Національної поліції. Про це він заявив на засіданні колегії Міністерства внутрішніх справ України, повідомляє прес-служба Кабміну.

Крім того, Гройсман анонсував проведення спільно з главою МВС Арсеном Аваковим закритої наради з комітетом Ради для того, щоби визначити, які законодавчі ініціативи мають найвищий пріоритет, вийти в один день в парламент і підтримати Національну поліцію.

Гройсман зазначив, що потрібно раціонально і ефективно визначити обсяг фінансування, потрібного на утримання Національної поліції й це питання буде у фокусі уряду.

Також він запропонував організувати 2-3 річну програму підтримки і модернізації правоохоронної системи.

"Перше - закон і регулювання законів, друге - фінансова підтримка, раціональна і ефективна, і ми вам її гарантуємо, і третя позиція - система роботи. Це вже залежить від вас, організація роботи на місцях і вирішення питань по суті", - зазначив він.

Гройсман додав, що у грудні буде проведено ще одну таку зустріч із представниками обласних управлінь правоохоронної системи та у січні - за результатами року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аваков поскаржився на завантаженість слідчих МВС.