ua en ru

Держприкордонслужба України посилила заходи безпеки на кордоні з Росією через білгородського стрілка

З метою недопущення можливого проникнення на територію України громадянина Росії, який скоїв вбивство шести осіб у російському місті Бєлгороді, Державна прикордонна служба України прийняла комплексні заходи з охорони кордону. Про це повідомляє прес-служба відомства.

На ділянці кордону з Росією підрозділи Держприкордонслужби переведені на посилену охорону. "Офіцери штабів органів охорони кордону відряджені до підрозділів для чіткої координації дій сил і засобів", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що прикордонники також відпрацювали механізм взаємодії з підрозділами МВС та прикордонними військами ФСБ Росії.

Уздовж лінії державного кордону України виставлено більше 20 додаткових нарядів. Крім того, мобільні групи спрямовані для прикриття лінії державного кордону на найбільш небезпечних ділянках. "Здійснюється постійний моніторинг лінії державного кордону інспекторами прикордонної служби", - сказано в повідомленні.

Зазначимо також, що Держприкордонслужба спільно з МВС виставила два контрольні пости. У той же час проводяться інші заходи на кордоні та в межах контрольованого прикордонного району.

Читайте також: Бєлгородського стрілка шукають у прикордонних регіонах України (фото, відео)