ua en ru

Газета "Комсомольська правда" в Україні" змінить назву

Газета "Комсомольська правда" в Україні" змінить назву Фото: Газета "Комсомольська правда" в Україні" змінить назву

Видання змінить назву з 12 січня 2016 року

Газета "Комсомольська правда" в Україні" з 12 січня 2016 року змінить назву згідно з чинним у країні законом про декомунізацію. Про це йдеться на сайті видання.

"На цей крок редакція пішла змушене згідно з чинним у країні законом про декомунізацію, а так само небажанням міністерства юстиції враховувати той факт, що українська версія газети, яка існує вже 19 років, ніколи не була "рупором ВЛКСМ", а є одним з лідерів друкованої преси в Україні", - зазначили у виданні.

Головний редактор видання Оксана Богданова зазначила, що тепер газета буде називатися "КП" в Україні".

"Залишаться всі рубрики, включаючи улюблені читачами історичні сторінки, конспірологічні теорії, клуб допитливих, корисні поради. І з'являться нові", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, онлайн-видання Insider з 1 лютого 2016 року припиняє свою роботу.

"З 1 лютого 2015 року інтернет-видання INSIDER припиняє свою роботу. Нашими принципами були незалежність і об'єктивність. За весь час роботи на INSIDER не вийшло жодного замовного матеріалу, і ні один матеріал не був знятий на догоду політичним інтересам або за гроші. На жаль, час нашого проекту минув. Наостанок ми хотіли б щиро подякувати наших читачів. Ви довіряли нам, і ми всіляко намагалися виправдати Вашу довіру. Ми чесно працювали, в першу чергу, для Вас", - написав у своєму Facebook засновник проекту Сергій Щербина.