ua en ru

Фіскальна служба прокоментувала обшуки в "Київстарі"

Фіскальна служба прокоментувала обшуки в "Київстарі" Фото: логотип компанії "Київстар" (kyivstar.ua)

Під час проведення обшуку вели відеозапис

Обшуки у головному офісі ПрАТ "Київстар" проводили у рамках розслідування справи про несплату податків у розмірі близько 2,4 млрд грн податків. Про це повідомила речниця Державної фіскальної служби Наталя Непряхіна у Facebook.

"Співробітниками податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС в рамках розслідування кримінального провадження за фактом несплати близько 2,4 млрд грн податків, 4 січня 2018 року за фактичним місцем розташування офісних приміщень ПрАТ "Київстар" з метою відшукання та вилучення документів, що мають об’єктивне значення у кримінальному провадженні, проведено обшук", - повідомила Непряхіна.

Вона додала, що обшук проведено на виконання ухвали слідчого судді від 3 січня 2018 року і відповідне клопотання слідчого було погоджено процесуальним керівником - прокурором Генеральної прокуратури України.

"Під час проведення обшуку у відповідності зі змінами до Кримінально-процесуального кодексу застосовувався відеозапис", - зазначила чиновниця.

Щодо обшуків у «Київстар». Співробітниками податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС в рамках розслідуван...

Опубліковано Натал'єю Непряхиною 4 січня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні, 4 січня, відбулися обшуки у головному офісі компанії "Київстар".

У травні 2016 року Генеральна прокуратура України почала процесуальне керівництво в розслідуванні кримінальної справи за ухилення від сплати податків службовими особами оператора мобільного зв'язку ПрАТ "Київстар" на суму понад 2,3 млрд грн.