ua en ru

В "Київстар" з обшуком прийшла податкова поліція

В "Київстар" з обшуком прийшла податкова поліція Фото: Петро Чернишов (kyivstar.ua)

Президент компанії не вважає обшук обґрунтованим

В головний офіс компанії "Київстар" сьогодні вранці з обшуком прийшла податкова поліція. Про це повідомив президент компанії Петро Чернишов на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вранці до нас в головний офіс прийшло близько трьох десятків податкових поліцейських. Проникли через охорону всією ось такою бригадою, просто розсунувши наш турнікет, і пред'явили нам Постанову Шевченківського районного суду м.Києва про дозвіл провести обшук нашого офісу", - повідомив Чернишов.

За його словами, шукали три договори, які були укладені колишнім керівництвом і вже припинили дію, і пару десятків додаткових документів до них. Чернишов нагадав, що вже майже два роки у компанії йде суд з ГФС України, яка вважає, що "Київстар" недоплатив майже півтора мільярда гривень до бюджету України.

"За 20 років роботи Київстар сплатив до державної скарбниці 52 млрд грн різних податків і зборів. Щоб вам було легше уявити - нижче інфографіка - що можна на ці гроші зробити для всіх жителів України", - додав президент компанії.

В Киевстар пришли гости! Или ‪#яркоеначалогода Не успел я поделиться планами на ближайшие 362 дня, и вот сюрприз… Сег...

Опубліковано Peter Chernyshov 4 січня 2018 р.

Нагадаємо, в травні 2016 року Генеральна прокуратура України почала процесуальне керівництво в розслідуванні кримінальної справи за ухилення від сплати податків службовими особами оператора мобільного зв'язку ПрАТ "Київстар" на суму понад 2,3 млрд грн.