ua en ru

Фірсов прокоментував рішення БПП про позбавлення його депутатського мандата

Фірсов прокоментував рішення БПП про позбавлення його депутатського мандата Фото: Єгор Фірсов прокоментував рішення БПП про позбавлення його депутатського мандата

Фірсов заявив, що засмучений і розчарований таким рішенням

Єгор Фірсов прокоментував рішення з'їзду партії "Блок Петра Порошенка" про позбавлення його депутатського мандата. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Усім зрозуміло, чому фракція прийняла таке рішення. Інакше, як розправою це не назвати. Я був дуже незручний для людей, які сьогодні контролюють фракцію. Не соромився піднімати питання про корупцію Кононенко, про рейдерських схемах Грановського, про смотрящих, про продажний ЦВК, де досі сидять люди Януковича. Коли я говорив про це на фракції, колеги дивилися на мене, як на ідіота", - написав він.

Він також додав, що за мандат не тримався, однак засмучений і розчарований таким рішенням.

"За мандат я не тримався, інакше б не виходив із фракції. У Раду я йшов працювати, а не вибудовувати схеми, тому нічого, крім 6 000 грн зарплати не отримував, а вже втрату такої зарплати я як-небудь переживу. Але не буду заперечувати, що засмучений і розчарований... Багато запитують, що я збираюся робити далі? Для мене відповідь очевидна, я буду боротися!", - додав він.

Сегодня на съезде партии "Солидарность" бывшие коллеги проголосовали за то, чтобы лишить меня депутатских полномочий.Е...

Опубликовано Егором Фирсовым 25 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'їзд партії "Блок Петра Порошенка" підтримав рішення про складання мандатів Миколи Томенко і Єгора Фірсова, які раніше вийшли з фракції.