ua en ru

Фірсов прибув до ГПУ для дачі свідчень про рейдерство депутата БПП

Фірсов прибув до ГПУ для дачі свідчень про рейдерство депутата БПП Фото: Єгор Фірсов прибув до ГПУ для дачі свідчень про рейдерство депутата БПП

Фірсов звинувачує Грановського у рейдерському захопленні ТРЦ в Києві

Народний депутат Єгор Фірсов сьогодні, 9 березня 2016 року, прибув до Генеральної прокуратури України давати показання щодо депутата БПП Олександра Грановського, у відношення якої відкрито кримінальне провадження. Про це Фірсов повідомив в Facebook.

"В 9:00 заходжу в ГПУ, давати свідчення щодо депутата БПП Олександра Грановського. За моєю заявою, прокуратура відкрила кримінальне провадження. У своїй заяві я наводив факти рейдерського захоплення відомого торгового комплексу SkyMall. Я зібрав близько 800 сторінок документів, і тепер йду давати свідчення в якості свідка", - йдеться в повідомленні.

В одном из последних интервью, я говорил, что выполню обещание президента - посажу трех его друзей! ))) Так вот, в 9.00...

Опубликовано Егором Фирсовым 8 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 8 лютого народний депутат України Єгор Фірсов заявив про вихід із фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП).