ua en ru

ФФУ прибрала профіль Ракицького зі складу збірної України

ФФУ прибрала профіль Ракицького зі складу збірної України Фото: Ярослав Ракицький (instagram.com/zenit_spb)

Серед футболістів національної команди гравця "Зеніту" не знайшлося

Федерація футболу України (ФФУ) внесла зміни в список гравців збірної України на своєму офіційному сайті, прибравши профіль Ярослава Ракицького. Про це повідомляє sport.ua.

Нещодавно футболіст перейшов з донецького "Шахтаря" у російський "Зеніт".

Крім профілю Ракицького немає прізвищ Євгена Селезньова, Артема Кравця, Євгена Хачеріді, Едуарда Соболя і ще цілої низки футболістів.

Всі вони не були викликані на останні матчі наприкінці 2018 року, проте в складі на сайті ФФУ залишилися Андрій Ярмоленко і Марлос, яких також не було на останньому зборі.

Однак профіль Ракицького ще можна знайти на сайті, там він вказаний як гравець "гірників". Станом на 4 лютого на сайті ФФУ значиться 31 гравець збірної України.

За збірну України Ракицький дебютував в 2009 році і з того час провів за національну команду 54 матчі, в яких забив п'ять голів.

Останній на даний момент матч в складі збірної Ярослав провів 16 жовтня 2018 року. Це була гра групового етапу Ліги націй проти збірної Чехії.

Нагадаємо, півзахисник львівських "Карпат" Мар'ян Швед підписав контракт з "Селтіком", ставши першим в історії шотландського клубу українським футболістом.