ua en ru

Євромайдан: онлайн-трансляція (фото, відео)

Євромайдан: онлайн-трансляція (відео) - комісар ЄС з питань розширення кордонів блоку Штефан Фюле у п'ятницю і суботу, 24 та 25 січня, відвідає Україну.

Євромайдан: Онлайн-трансляція - комісар ЄС з питань розширення кордонів блоку Штефан Фюле у п'ятницю і суботу, 24 та 25 січня, відвідає Україну. Про це повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні.

Станом на 23:00 на Майдані Незалежності перебувають до 20 тис. людей.

Невідомі захопили будівлю телеканалу "Київ" на вул. Хрещатик, 5-В. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

У Києві на Майдані Незалежності станом на 20:00 перебувають понад 50 тис. осіб, написав народний депутат Анатолій Гриценко у своєму Facebook.

Євромайдан: онлайн-трансляція (фото, відео)

(Фото: прес-служба "Свободи")

Євромайдан піде в наступ, якщо Президент України Віктор Янукович не піде назустріч протестувальникам. Про це заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко зі сцени на Майдані Незалежності в Києві.

Координатор медичної служби Штабу національного опору Євромайдану Олег Мусій повідомив в ефірі "Громадського радіо" про загибель від поранень п'ятьох мітингувальників.

Водночас, як заявили РБК-Україна у прес-службі Печерського РУ МВС у м. Києві, в міліції поки немає інформації про загиблих у іткненнях між мітингувальниками та правоохоронними органами на вул. Грушевського, крім тих двох загиблих, смерть яких від кульових поранень вже підтвердили офіційні органи.

На Майдані Незалежності станом на 18:20 мітингують понад 17 тис. осіб, передає кореспондент РБК-Україна. У ці хвилини тут починається народна рада.

Державтоінспекція перекриває в'їзди до центру Києва. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомив на правах анонімності один зі співробітників ДАІ. Вже перекрито в'їзд на Володимирський узвіз з боку вул. Набережно-Хрещатицької.

Раніше, близько 17:00, активісти Євромайдану почали бійки з бійцями спецпідрозділу "Беркут" на вул. Лютеранській біля Адміністрації Президента.

На Майдані Незалежності станом на 16:45 мітингують близько 8 тис. людей, передає кореспондент РБК-Україна.

Зі сцени лунають виступи політиків, представників громадських організацій, а також молитви й вірші. Активісти почали будувати нові барикади біля входу на Майдан з боку вул. Інститутської. Також барикади зводяться біля колишнього Жовтневого палацу.

У той же час на вул. Лютеранській біля Адміністрації Президента протестувальники пустили в хід "коктейлі Молотова".

У ТЦ "Глобус" на Майдані Незалежності станом на 16:00 закрилися майже всі магазини і кафе, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Раніше повідомлялося про те, що весь персонал Верховної Ради відпущений по домівках. Про це написала народний депутат від "Удару" Ірина Геращенко у Facebook.

Близько 03:00 колона Євромайдану у складі кількох сотень учасників самооборони прийшла на вулицю Грушевського, щоб підтримати активістів, які продовжують протистояння із правоохоронцями, передає ВВС Україна.

Викрадений напередодні вночі активіст Євромайдану Ігор Луценко живий і перебуває у клініці "Борис" на пр. Бажана.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко згоден вести переговори із врегулювання політичної кризи в Україні тільки із Президентом Віктором Януковичем.

ВО "Батьківщина" заявляє, що протягом останньої доби до медичної служби Майдану звернулися 1,4 тис. постраждалих активістів Євромайдану.

Вдень 21 січня, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на брифінгу в Штабі національного опору у вівторок, 21 січня повідомив, що в День Соборності у Києві у зв'язку з рішенням Майдану відбудуться установчі збори Народної ради України. Він також повідомив, що 22 січня у столиці відбудеться "велике хода".

Фотогалерея: Масові акції протесту в Києві 21 січня

Зазначимо, в.о. голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко сьогодні на брифінгу повідомив, що приблизні збитки від акцій протесту в Києві становлять 14 млн грн.

Євромайдан: онлайн-трансляція (фото, відео)

Читайте також: Вул. Грушевського: онлайн-трансляція

Згідно ранкового повідомленням МВС, кількість госпіталізованих в Києві правоохоронців збільшилася до 80 осіб. Згідно з повідомленням, у потерпілих діагностовано закриті черепно-мозкові травми, переломи, травми і отруєння невідомими речовинами.


Live streaming video by Ustream

Нагадаємо, увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" сталися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, коктейлями "Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі.