ua en ru

Ще один потенційний кандидат подав документи до ЦВК

Ще один потенційний кандидат подав документи до ЦВК Фото: Юрій Тимошенко подав документи до ЦВК (fb.com - Юрій Тимошенко)

Документи до ЦВК подав Юрій Тимошенко

Народний депутат Юрій Тимошенко заявив, що подав документи та заяву про висунення кандидатом в президенти України до Центральної виборчої комісії (ЦВК). Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку Тимошенка у Facebook.

"Друзі, повідомляю, що сьогодні вранці зареєструвався кандидатом в президенти України під порядковим номером 61", - написав Тимошенко.

Друзі, повідомляю, що сьогодні вранці зареєструвався кандидатом в Президенти України під порядковим номером 61. Мета,...

Опубліковано Юрієм Тимошенком Субота, 2 лютого 2019 р.

Нагадаємо, що від початку реєстрації кандидатів у президенти до Центральної виборчої комісії документи подали вже понад 70 осіб. З початку передвиборчої кампанії ЦВК зареєструвала 28 кандидатів.

Як писало РБК-Україна, у суботу, 2 лютого, документи для реєстрації кандидатами у президенти до Центральної виборчої комісії подали понад 10 осіб. Заяви подали кілька висуванців від політичних партій, зокрема - Андрій Новак від партії "Патріот", Василь Журавльов від політичної партії "Стабільність", Сергій Кривонос від політичної партії "Воїни АТО".

Крім того, сьогодні під час засідання Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатом на посаду президента країни п'ятьом особам, серед яких- лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

Додамо, що в останній день прийому заяв, 3 лютого, документи можна буде подати з 9:00 до 24:00.