ua en ru

У Єревані під час протестів поліція затримала 183 людей

У Єревані під час протестів поліція затримала 183 людей Фото: протести в Єревані (twitter.com/evn_report)

Учасники акцій протесту перекривають дороги

Під час протестів у Єревані (Вірменія) у п'ятницю, 20 квітня, поліція затримала 183 людей. Про це у Twitter повідомляє вірменське видання ENV Report.

"Вірменська поліція випустила заяву, згідно з якою на зараз затримано 183 людей у Єревані", - йдеться у повідомленні.

За інформацією порталу "Новости Армении", станом на 11:00 п'ятниці було затримано 52 протестувальників. Серед затриманих виявився син організатора мітингів Ніколи Пашиняна. Сам активіст заявив, що 20 квітня протест набуває нової форми - тепер учасники акцій протесту перекриватимуть дороги.

У Єревані під час протестів поліція затримала 183 людейУ Єревані під час протестів поліція затримала 183 людейУ Єревані під час протестів поліція затримала 183 людейУ Єревані під час протестів поліція затримала 183 людейУ Єревані під час протестів поліція затримала 183 людей

Фото: протести в Єревані (twitter.com/evn_report)

Нагадаємо, раніше єреванська поліція заявляла, що для охорони органів державної влади може застосувати зброю.

Зазначимо, протести в Єревані почалися 12 квітня. Приводом для них стало висунення колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра, після того як він ще на посаді президента змінив Конституцію, розширивши повноваження прем'єра. Тоді він також обіцяв, що не буде претендувати на посаду голови уряду.