ua en ru

У Донецькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси

У Донецькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Донецькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області у Facebook.

"Бойові сувеніри", а саме гранату Ф-1 та набої калібру 7,62 мм, зберігав у літній кухні 33-річний чоловік. Небезпечні предмети правопорушник знайшов під час "власних розкопок", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вчора у ході проведення обшуку в домоволодінні 33-річного мешканця Добропілля правоохоронці вилучили гранату Ф-1 та 35 набоїв калібром 7,62 мм, які він зберігав в коробці з-під взуття у літній кухні. Боєприпаси він знайшов під Слов’янськом, коли місто було звільнено від бойовиків.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Під час обшуку поліцейські вилучили у мешканця Добропілля боєприпаси «Бойові сувеніри», а саме гранату Ф-1 та набої кал...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові правоохоронці вилучили у чоловіка зброю та боєприпаси.