ua en ru

У Харкові поліція вилучила у чоловіка зброю та боєприпаси

У Харкові поліція вилучила у чоловіка зброю та боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові правоохоронці вилучили у чоловіка зброю та боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"На посту ХТЗ у водія поліцейські виявили 125 набоїв та травматичний пістолет кустарного виробництва. Заборонені предмети знаходились в салоні автівки 28-річного мешканця Київської області. Речові докази направлені на дослідження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

У Харкові поліцейські вилучили у чоловіка зброю та боєприпаси На посту ХТЗ у водія поліцейські виявили 125 набоїв та т...

Опубліковано Поліція Харківщини 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Нікополі Дніпропетровської області правоохоронці виявили в автомобілі арсенал зброї. Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї, проводяться слідчо-розшукові заходи.