ua en ru

На Донбасі під час планових занять загинули двоє українських військових

На Донбасі під час планових занять загинули двоє українських військових Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Обставини загибелі з'ясовують правоохоронці

Вчора, 13 травня, на Донбасі, в зоні операції Об'єднаних сил під час планових занять загинули двоє українських військових. Про це повідомили в ООС Facebook.

Повідомляється, що всі обставини інциденту на даний момент з'ясовують правоохоронні органи і представники військової служби правопорядку.

"Вчора, 13 травня, під час планових занять у районі проведення операції Об'єднаних сил загинуло двоє військовослужбовців. На місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з'ясовуються. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що на Донеччині загинув заступник командира 81-ї десантно-штурмової бригади майор Андрій Супріган. Він брав участь у бойових діях на Донбасі з початку російської агресії.

Зазначимо, за минулу добу на Донбасі в результаті обстрілу бойовиків один український військовий загинув, ще двоє отримали поранення. Загиблим виявився військовим Олександр Карпика з Вінницької області.