ua en ru

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

На Донбасі за добу поранено двох українських військових Фото: українські військові (з відкритих джерел)

Бойовики вчора 17 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) 17 жовтня поранення отримали двоє українських військових. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу ситуація в районі ООС залишалася під контролем українських військових, бойовики здійснили 17 обстрілів біля Катеринівки, Новолуганського, Верхньоторецького, Авдіївки, Новомихайлівки, Новотроїцького, Старогнатівки, Павлополя, Гнутового, Талаковки, Лебединського та Широкиного.

"В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, чотири бойовика російсько-окупаційних військ за минулу добу поранені", - йдеться в повідомленні.

З ранку супротивник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі обстріляв позиції поблизу населених пунктів Гнутового і Водяного на Маріупольському напрямку. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу Zik заявив, що якщо запропонувати російському лідерові Володимиру Путіну мир в обмін на територію - не буде ані миру, ані території.

Він також зазначив, що стратегія Путіна щодо Донбасу і України зараз терпить повне фіаско.