ua en ru

На Донбасі знизилася інтенсивність боїв, за добу поранено двох військових

На Донбасі знизилася інтенсивність боїв, за добу поранено двох військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу в ході бойових дій поранення отримали двоє українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що на Донбасі інтенсивність бойових дій зменшилася, бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази. На Горлівському напрямі бої тривають в районі Світлодарська, Зайцевого і Новгородського. На Донецькому напрямку - поблизу Шахти Бутівки, Красногорівки і Мар'їнки. На Маріупольському напрямку напружена ситуація зберігається у районі Павлополя, Водяного і Широкиного.

"Під час бойових дій за минулу добу два наших воїна отримали поранення, їх евакуювали в госпіталь. Протягом поточної доби, 28 травня, втрат немає", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру Об’єднаних сил станом на 7:00 28 травня 2018 року #ООС #операція_ОС #зведення Ситуація в районі...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 27 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Маріупольському напрямку при зіткненні з бойовиками зник український військовослужбовець.