ua en ru

У Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотики

У Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотики Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зброю та наркотики вилучили у  підозрюваних у викраденні людини

У Дніпропетровській області у ході обшуку у підозрюваних у викраденні людини правоохоронці вилучили зброю та наркотики. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як зазначається, правоохоронці провели обшуки за місцем мешкання та в автомобілях трьох чоловіків (жителі м. Дніпро, 33, 34 та 39 років), які підозрюються у тому, що наприкінці листопада 2017 року позбавили волі 30-річного чоловіка.

"Оперативники виявили 3 пістолети, гвинтівку, 2 вибухові пристрої, майже 170 патронів, 2 запали до гранат, набір ключів, печатки, документи на сторонніх осіб, пакети з речовинами, схожими на метамфетамін і марихуану, та інші речі, серед яких і кілька речових доказів", - йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисників затримано, їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

У Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотикиУ Дніпропетровській області у підозрюваних у викраденні людини вилучили зброю та наркотики

Фото: вилучена зброя та наркотики (dp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волинській області поліція вилучили зброю та боєприпаси у місцевого жителя і у чоловіка на вокзалі.