ua en ru

У Волинській області поліція вилучила зброю та боєприпаси

У Волинській області поліція вилучила зброю та боєприпаси Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

У громадян вилучили патрони і карабін

У Волинській області поліція вилучили зброю та боєприпаси у місцевого жителя і у чоловіка на вокзалі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Волинській області.

"Вчора, 13 грудня, співробітники сектору реагування патрульної поліції виявили у дворі 46-річного жителя Турійського району нарізний карабін часів Другої світової війни, схожий на карабін "Мосіна" і два патрони калібру 7,62 мм", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, відомості внесли до єдиного журналу заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів проводиться перевірка.

Крім того, в цей же день, на залізничному вокзалі у Володимирі-Волинському оперативники вилучили у 56-річного чоловіка 30 патронів калібру 5,45 мм. Вилучене направили на дослідження.

Так, відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у Дніпровському районі поліція виявила арсенал зброї та боєприпасів.