ua en ru

Десна - Динамо: анонс матчу

Десна - Динамо: анонс матчу Фото: "Десна" - "Динамо" (facebook.com/desnafc)

Готуємося до матчу 1/4 фіналу Кубка України

Київське "Динамо" у Чернігові зустрінеться з місцевою "Десною" в рамках 1/4 фіналу Кубка України. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 19:00, а дивитися матч можна на телеканалі 2+2. На думку букмекерів, найвищі шанси на вихід у наступний раунд у столичного клубу.

29 листопада 19:00
Чернігів, стадіон імені Юрія Гагаріна

На матч призначена бригада арбітрів на чолі з львів’янином Юрієм Можаровським.

У нинішньому сезоні 41-річний рефері має у своєму активі п’ять матчів вищого вітчизняного дивізіону, у яких показав 27 попереджень (у середньому – 5,4 за гру) та одного разу вилучив футболіста з поля, пенальті не призначав. Серед них був і один матч за участю "Динамо" - у 2 турі кияни в Харкові мінімально перемогли "Шахтар" (0:1).

Асистенти арбітра - Володимир Висоцький (Запоріжжя), Віктор Матяш (Донецьк). Четвертий арбітр - Юрій Грисьо (Львів). Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо (Чорноморськ, Одеська область).

Орієнтовні склади:

"Десна": Махновський - Фаворов, Парцванія, Братков, Чорноморець - Коберідзе, Чепурненко, Олійник, Картушов, Волков - Філіппов

Динамо: Коваль - Кендзьора, Хачеріді, Пантич, Піваріч - Шепелев, Буяльський, Шапаренко, Морозюк, Циганков - Бесєдін

Нагадаємо, президент "Десни" Володимир Левін розповів про хід підготовки стадіону і готовності газону в Чернігові до матчу 1/4 фіналу Кубка України з київським "Динамо".