ua en ru

Справа Труханова: прокуратура клопотатиме про 50 млн гривень застави для мера Одеси

Справа Труханова: прокуратура клопотатиме про 50 млн гривень застави для мера Одеси Фото: Геннадій Труханов (facebook.com/gennadiytruhanov)

У САП сподіваються, що суд по Труханову відбудеться сьогодні

Для мера Одеси Геннадія Труханова прокуратура клопотатиме про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 50 млн гривень. Про це заявив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Зараз вони (Труханов та його заступник, - ред.) перебувають у НАБУ, з ними тривають слідчі дії. Прокуратура клопотатиме про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з заставою у 50 млн гривень для Одеського міського голови, 30 млн гривень - йго заступнику і 10 млн гривень всім іншим фігурантам", - повідомив Холодницький.

Крім того, Холодницький заявив, що сподівається, що суд по Труханову відбудеться сьогодні

"Справи будуть слухатися у Солом'янському районному суді. Сподіваюся, що сьогодні. Клопотання уже доставлено до суду, 16:05 воно вийшло з САП, чекаємо на розподілення", - заявив він.

За його словами, також сторона обвинувачення сподівається встигнути сьогодні направити клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику Труханова Павлу Вугельману.

Як повідомили кореспонденту РБК-Україна у прес-службі вказаного суду, станом на 16:54 клопотання до суду ще не надійшло.

Брифінг Холодницького у справі Труханова

Брифінг Холодницького у справі Труханова

Опубліковано Радіо Свобода 14 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомляли, що засідання суду щодо обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову відбудеться сьогодні, 14 лютого 2017 року.