ua en ru

Справа по зіткненням в Дніпрі 9 травня передадуть до суду наступного тижня, - прокуратура

Справа по зіткненням в Дніпрі 9 травня передадуть до суду наступного тижня, - прокуратура Фото: сутички 9 травня у Дніпрі (УНІАН)

Досудове розслідування справи закінчується

Справа по сутичок, які сталися 9 травня в Дніпрі, передадуть до суду наступного тижня. Про це повідомив заступник прокурора Дніпропетровської області Роман Токар, передає "Радіо Свобода".

За словами Токаря, досудове розслідування справи на даний момент закінчується, а процедура ознайомлення обвинувачених розпочнеться в п'ятницю.

"Слідчими встановлено, хто саме з підозрюваних викликав тілесні ушкодження потерпілим. Це все зафіксовано доказами, які витягнуті по кримінальній справі", - сказав Токар.

Так, повідомляється, що в ході слідства допитано більше ста свідків, проведено 38 обшуків, 90 впізнань та ряд інших слідчих дій. Потерпілими у справі визнали 14 осіб.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив, що матеріали по чотирьом співробітникам поліції, які були присутні під час сутичок 9 травня у Дніпрі, направлені в прокуратуру для прийняття рішення в рамках кримінального провадження щодо їх бездіяльності.