ua en ru

Чубаров прокоментував закриття в'їзду в Крим

Чубаров прокоментував закриття в'їзду в Крим Фото: Рефат Чубаров пов'язує закриття в'їзду в Крим з військовими навчаннями

Навколо Джанкою є скупчення військової техніки, схожої на БТР

Закриття в'їзду в Крим, враховуючи велике скупчення військової техніки в районі Джанкоя, дійсно схоже на навчання. Про це народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив в ефірі "112 Україна".

"З 7 ранку почали отримувати інформацію, що російські окупанти перестали пускати людей до окупованого Криму. Виходячи з того, що присутня достатня кількість військової техніки, особливо в районі Джанкою…це дійсно схоже на навчання", - заявив він.


Чубаров пов'язує можливі військові навчання, які могли послужити причиною закриття в'їзду в Крим, з трьома завданнями россійскої окупаційної влади: подавити моральний спротив в Криму, затвердити дух своїх колабарантів, а також, на його думку, навчання відповідають всім тим процесам, які відбуваються останнім часом у Криму.

"Навколо Джанкою є скупчення військової техніки, схожої на БТР, вони перекривають міжрайонні дороги...дійсно схоже на навчання...Щодо чисельності солдат не можу сказати. Можу сказати що це дійсно військові", - додав він.

Зазначимо, один з організаторів енергетичної та продовольчої блокади Криму Ленур Іслямов також вважає причиною закриття в'їзду в Крим військові навчання РФ.

Нагадаємо, раніше Чубаров повідомлялося, що Російська Федерація готує в окупованому Криму "повну зачистку".