ua en ru

Кількість жертв урагану "Майкл" в США зросла до 29 осіб

Кількість жертв урагану "Майкл" в США зросла до 29 осіб Фото: ураган (twitter.com/TezarNews)

Найбільше загиблих внаслідок урагану "Майл" у Флориді - 20 осіб

Кількість загиблих внаслідок урагану "Майкл" в Содиненных Штатах досягла 29 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Наголошується, що число загиблих може ще зрости, оскільки пошукова операція триває. На даний момент відомо, що ураган убив 20 людей у Флориді, п'ятьох - у Вірджинії, трьох - у Північній Кароліні і одного в Джорджії.

У вівторок, 16 жовтня, вранці, волонтери не змогли дістатися до більш 1 135 осіб. Проте, кількість людей, зниклих безвісти в Мехіко-Біч, одному з найбільш постраждалих міст, скоротилося до трьох. Раніше повідомлялося про більш 30.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у США ураган "Майкл" пошкодив кілька винищувачів F-22 QF-16, які перебували на базі Tyndall в штаті Флорида.

Додамо, що у Великобританії в результаті шторму "Каллум" загинуло двоє людей. Найбільше з-за шторму "Каллум" постраждали регіони в Уельсі.

Крім того, в результаті тропічного шторму "Леслі", який стався у Португалії, постраждали 27 осіб. Негода залишила без світла близько 300 тисяч домогосподарств - пошкоджено близько 200 ліній електропередач.