ua en ru

У Чернігівській області спостерігається детонація боєприпасів - за годину до трьох вибухів

У Чернігівській області спостерігається детонація боєприпасів - за годину до трьох вибухів Ілюстративне фото (facebook.com/MNSCHERNIGIV)

За одну годину спостерігалася детонація боєприпасів - до трьох вибухів

В Чернігівській області, біля селища Дружба, на території шостого арсеналу Міністерства оборони за одну годину спостерігалася детонація боєприпасів - до трьох вибухів. Про це передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДСНС в Чернігівській області на сторінці Facebook.

Як повідомляється, в період з 13:00 до 14:00 на території арсеналу зберігання боєприпасів спостерігалася детонація боєприпасів до трьох вибухів.

Зазначається, що з метою проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації в найкоротші терміни залучені сили і засоби ДСНС загальною чисельністю 271 осіб та 82 од. техніки.

"Загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та оперативна група ДСНС.

У Чернігівській області спостерігається детонація боєприпасів - за годину до трьох вибухів

Нагадаємо, протягом минулої доби, 12 жовтня, на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу населеного пункту Ічня на Чернігівщині спостерігалася одиночна детонація боєприпасів.

Після вибухів на арсеналі, які відбулися 9 жовтня, президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні планують побудувати 15 сховищ боєприпасів з автоматичними системами охорони.

Зазначимо, міністр оборони України Степан Полторак вважає, що вибухи на військовому арсеналі в Чернігівській області були атакою на сховище.