ua en ru

БПП збере засідання фракції після подання всіх постанов про інавгурацію

БПП збере засідання фракції після подання всіх постанов про інавгурацію Фото: Артур Герасимов (РБК-Україна)

Фракція БПП планує зібратися повторно після того, як в Раду будуть внесені всі постанови

Фракція "Блок Петра Порошенко" планує зібратися повторно після того, як до Верховної ради будуть внесені всі постанови про призначення дати інавгурації Володимира Зеленського. Про це в коментарі РБК-Україна повідомив голова фракції БПП Артур Герасимов.

"Слухайте, зараз щогодини реєструються нові постанови. Вже там і 18 і 28 та 20... Зараз, коли вони всі будуть "на столі", після цього буде рішення комітету і засідання фракції. Як тільки буде засідання, я перший з нього вийду і всім розкажу, за що ми будемо голосувати. Це буде не один проект постанови", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи може БПП підтримати колег по коаліції фракцію "Народний фронт", Герасимов заявив, що "з цього приводу має відбутися засідання фракції".

"У нас засідання фракції не було на цю тему. Ми будемо приймати рішення, як голосувати", - додав він.

Нагадаємо, комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної ради очікує в середу, 15 травня, отримати всі внесені постановою про інавгурації.

Як писало РБК-Україна раніше, постанови про дату інавгурації Володимира Зеленського можуть вносити в парламент до 17 травня.