ua en ru

Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранена мирна мешканка

Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранена мирна мешканка Фото: терористи обстрілюють житловий сектор в Донецькій області

Жінку госпіталізували з осколковим пораненням шиї

В результаті обстрілу терористами житлового сектора Мар'їнки (Донецька область), снаряд потрапив у будинок пенсіонерки. 64-річна жінка госпіталізована з осколковим пораненням шиї, передає відділ комунікації поліції Донецької області.

"Мешканка вулиці Тельмана перебувала на кухні, коли біля її будинку розірвався снаряд. Жінку зачепило осколком. З пораненням шиї постраждала доставлена в Курахівську міську лікарню", - наголошується в повідомленні.

Як наголошується, сьогодні вночі бойовики вдарили по житловому сектору в 23.20. Під обстрілом опинилися вулиці Тельмана, Орджонікідзе, Леніна.


Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранена мирна мешканка

Фото: правоохоронці обходять постраждалі вулиці, фіксуючи руйнування

"На місцях обстрілу працює слідчо-оперативна група Мар'їнського відділення поліції. Правоохоронці обходять постраждалі вулиці, фіксують руйнування і надають допомогу жителям. Додатково патрулює місто зведений загін поліції обласного главку. Залишені будинки опечатують, щоб уберегти від мародерів", - йдеться у повідомленні..

Як наголошується, терористи обстрілюють Мар'їнку кожну ніч. В результаті попадання снарядів за останні три дні тут пошкоджено 5 будинків. У свою чергу, поліцейські в прифронтовому місті продовжують нести службу в посиленому режимі.

Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранена мирна мешканка

Фото: терористи часто стріляють по житловому сектору Мар'їнки

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли КПП "Майорск", поранений прикордонник.